Kaptam egy Marshall kombót és két pedált. Hova kössem ezeket?
Figyelt kérdés
sziasztok! egy ideje gitározok,és a családom meglepett egy kombóval,egy wah pedállal,és egy boss torzító pedállal. Viszont fogalmam sinc, hogy hogyan rakjam össze,mert ezekhez nem értek.. gondoltam itt akad pár gitáros,aki vágja ezeket.. nos,látom,hogy van mindenféle cuccos,hogy send,return,line out,footswicth ilyesmi.. s.o.s! Mit hova hogyan miért?2015. jan. 29. 18:17
2/6 A kérdező kommentje:
annyit mondj meg légyszi,hogy az erősítőből a pedál inputjába kössek egy kábelt,onnan egy patch kábellel a másik inputjába és annak az outputjából a gitárba?
2015. jan. 29. 21:28
3/6 anonim válasza:
gitár->wah->torzító->erősítő input. A send/return rész, vagyis effect loop kórushoz, delayhez, meg a többi haragos isten lovához célszerű. Azért kell a wah a torzító elé, mert ha utána kötöd, nem wah, hanem egy rossz rezonáns filter lesz belőle.
4/6 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm!! És akkor a gitárt a torzító inputjába,és a wah-t outputjából az erősítőbe?
2015. jan. 30. 12:44
5/6 anonim válasza:
Esküszöm, mintha értelmi fogyatékosokkal beszélgetnék itt... Ezt írtam? Most mondd meg, elolvastad azt a legostobább emberek számára is érthető, leegyszerűsített, nyilas szöveget egyáltalán? Mert ha igen, és mégis ezt kérdezted, akkor van egy nagyon rossz hírem.
6/6 A kérdező kommentje:
Oké,elb.sztam bocsi.. osszekevertem a kettot.. De mar egyenesbe vagyok,kosz!
2015. jan. 30. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!