Miért röhögnek ki?
Igy van, azt hallgass ami neked tetszik, ne masokkal foglalkozz.
Ha latvanyosan rohognek, kinevetnek, akkor csak mosolyogj te is, peregjen le rolad, ne lassak rajyad, hogy rosszul esik.
Sz.rd le es kesz. :)
Hagyd őket hidegen! :P
Én is ezt teszem, mert engem is kiröhögnek, mert nem azt a kib*szott folkot vagy technot hallgatok, mint ők. Meg már nem 1x kaptam hülye beszólásokat pl.: "Sátánista" vagy, hogy "Távozz sátán!"
Ezekkel sosem nem törődök, mert csak magukat minősítik. :) Most már egyre ritkábban kapok ilyen jelzőket a zenei stílusomra. ;)
Tesóm béke van :) Tupac a leges legjobb... Én is 12 évesen hallgattam először, pár év múlva már tudni fogod hogy 2pac nem csak rapper volt hanem egy kib aszott filozófus is. Őrizd meg ezt a jó szokásod, csak a 90-es évek, csak a nyugati part, csak Tupac :) nem pedig ezek a niki minàzs dzsásztin bíbőr meg a netcelebek...Tupac akkor megmondta hogy "reménytelen lesz a jövő"... Be is igazodott :)
Peace bro
Kit érdekel ki mit mond?Én magasról sz*rok rá,hogy az embereknek tetszik-e amit hallgatok.Nekem kell tetszen nem nekik:). Engem ssem érdekel ki mit hallgat felőlem hallgassák a Mr.Bustát ha nekik jó és üzen valamit akkor :DDDDDDDD
De,ahogy Tupac mondta :"Figyelj arra amit mondanak, ne csak bólogasd a fejed a beat-re, lesd a játszmát, és figyelj arra amit beszélek"
Látod ez az amit sokan nem értenek..De TE örülj annak,hogy te megértetted;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!