Melyik táncolós latin (os) zenében éneklik, hogy "sexy"?
Figyelt kérdés
Elég ismert szám, de semmi más nem jut eszembe belőle, csak hogy "((szövegszöveg)) sexy". Próbáltam rákeresni google-ben, de úgy látszik, ez nem elég neki. (Sokszor kb. a "macska" se elég ahhoz, hogy cicás képet találjon, úgyhogy nem lep meg:))2015. jan. 26. 22:09
1/3 anonim válasza:
Nagyjából 43425455 zenében benne van ez szó.
Talán a King Africa-Bomba
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, de abból nem mindegyik latin és nem mindig a mondat végén van.;) Mindenesetre közben eszembe jutott mégegy szó, a "bomba" és így már megtaláltam, csak a számot hallgatva az az érzésem volt, hogy én egy másik előadótól ismerem, de valószínűleg nincs olyan, ha te is azt írtad.
Köszi, vág az eszed!:)
2015. jan. 27. 09:03
3/3 anonim válasza:
Melyik volt az a dal? Kíváncsivá tettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!