Szerintetek ez nagyon "gáz"?
Figyelt kérdés
Már 10 éves koromtól Bachot,Vivaldit,Arcangelo Corellit,Edvard Hagerup Grieg,Yirumát hallgatok.Ha elkezdek valakivel beszélgetni a zenéről általában fogalmam sincs,hogy miről beszél.Inkább a fiúkat kérdezem,hogy gáz,ha egy 20 éves lány ilyen zenét hallgatM2015. jan. 26. 18:34
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Igaz, hogy a legtöbben nem ilyesmiket hallgatnak, ezért kevésbé tudsz másokkal zenéről beszélgetni, szóval más témákat kell találnod. Ha pedig mindenképpen szeretnél komolyzenéről beszélgetni, keress olyanokat, akiket szintén érdekel. Egyébként megjegyzem, én is komolyzene rajongó vagyok, és én se nagyon szoktam tudni, hogy miről beszélnek mások, mikor könnyűzenéről van szó. Itt gyakorin is elég sokan vannak, akik még tinédzserek és komolyzenét hallgatnak, és én személyesen is ismerek néhányat, szóval azért nem olyan ritka, és egyáltalán nem gáz.
2/5 anonim válasza:
A könnyűzene és a komolyzene közelebb van egymáshoz, mint gondolnád.
3/5 anonim válasza:
Semmi gáz nincs benne. Nem vagyunk egyformák, és hálaamagasságosjóégnek, nem tucat vagy, akit orránál fogva húz a divat, hanem egyedi.
25/F
4/5 anonim válasza:
Nem gáz!
Én is azt hallgatok,és abszolút nem tudom,miről van szó,ha könnyűzenéről beszélnek...Pl.:Hallottad már Avril-től a girlfriend-et? Tök jó,egyedi!
5/5 anonim válasza:
Nyugi...Én is ilyen vok:)(lány vok szóval bocs,h írtam de nekem is ők a kedvenceim)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!