Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak én vagyok így a magyar...

Csak én vagyok így a magyar rapperekkel?

Figyelt kérdés
Az én véleményem szerint a magyar rap sehol sincs, szerintem nem tudják azt a stílust, nem tudnak úgy rappelni mint pl. 50 cent, Xzibit stb. Amikor ezt a tényt közlöm a magyar rap rajongóival azt mondják hogy ne a hangját vagy a stílusát figyeljem, hanem azt amit mond. Nos itt észre vettem hogy értelmes mondatot sem tudnak összerakni. Gondolok itt azt hiszem mr. busta egyik zenéjére ahol ezt mondja " aki az utamba áll esküszöm, átmegyek a falon. " Mellesleg egyik zenéjük arról szól, hogy nekik nincs pénzük, nincs senkijük stb stb a másik zenében meg hogy milyen sok pénzük van, milyen vagányak, gengszterek stb. Tehát szerintem a magyar rap elég gyatra állapotban van, és nem értem meg a rajongóikat. Csak én vagyok így ezzel a véleménnyel vagy mások is?
2015. jan. 26. 13:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, hogy a magyar rappet nem nagyon kell összehasonlítani az amerikaival. A rap őshazája amcsi, nyilván ők művelik legjobban ezt a műfajt, de azért Mo-n is van jó néhány előadó, akik konyítanak hozzá. Mr. Bustat én sem kedvelem, meg úgy az egész kiadóját(RTM). Nekem nem jön be a stílusuk. Viszont mivel én inkább undergroundos vagyok, így előszeretettel hallgatok Killakikittet. Emellett azért Tkyd, Siska, Phat, Barbárfivérek igencsak hallgatható jó zenéket csinálnak. Egyébként ők is tisztában vannak azzal, hogy soha nem lesznek egy Jay-Z-k meg Eminemek. Mindenesetre szerintem nagyon jó, hogy vannak, én kamázom őket.
2015. jan. 26. 13:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem már betegesen utánozzák a külföldieket, néha már szánalmas.
2015. jan. 26. 13:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Rap... Nem múltak még el a 90es évek?
2015. jan. 26. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!