Mostanában milyen zene a divatos a fiatalok körében?
Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 09:00
2/10 anonim válasza:
attól függ mejik rétegben, milyen stílusban. Elektronikában most megy a minimal meg a house.
3/10 anonim válasza:
melyik korstílus divatos európában?
ugyanennyire értelmetlen kérdés..
van aki house van aki hip-hop, rap, blues, emo, dnb, pop, punk, rock, metál zene stb. rajongó.
van aki sok mindent meghallgat.
4/10 anonim válasza:
Egyértelműen a bulikban játszott zenék, nekem pl: David Guetta összes közreműködött száma (Sexy Bitch,I Gotta Feeling, Memories, One Love...stb), Lady Gaga számai se rosszak (Bad Romance), meg a hasonlóak! :)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2010. febr. 15. 10:58
6/10 anonim válasza:
minden féle. attől függ hogy drága begyöpösödött ifjúságunk mejik "kategoriához" tartozik éppen. van rap zene, van diszkó zene, van "rokk" zene, ami manapság hörgősmetál, van minden féle alternativ.
7/10 anonim válasza:
hát van aki a rockot szereti (mint én :) ) és van aki meg a discot meg a hasonlókat...
9/10 anonim válasza:
és egy altert se írtak ki :S itt senki se szereti a quimbyt, kauázust, kispált, 30y-t???
10/10 anonim válasza:
@12:52 Én az összeset imádom : ) , de szerintem most nem divat alternatívnak lenni , vagy tévedek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!