Lehetetlen számomra akármilyen scream vagy hörgés ilyen adottságokkal?
Figyelt kérdés
Tehát, tudom, hogy ezernyi ugyanilyen kérdés van itt fenn. De az az igazság, hogy egy éve járok magánének tanárhoz, aki közölte velem, hogy ne is próbáljak a rockkal meg a metállal foglalkozni, mert annyira lágy és finom a torkom, hogy nagyon a klasszikus irányba halad. Operaénekest szeretne belőlem. DE! Majdnem 10 évig voltam zeneiskolás, édesanyám szereti a klasszikus zenéket. ÉN NEM. És nem is fogom, ha ennyi idő alatt nem sikerült megszeretnem. És szeretem a régi Nightwish-t, de a powermetal nem az én szakmám. Engem a post-hardcore, hardcore ágazatok érdekelnek inkább. Akadályozhat ez ebben?2015. jan. 20. 22:20
1/2 anonim válasza:
És az nem jöhetne szóba, h a szép hangoddal elmész vmilyen metál együttesbe "tiszta" énekesnek? Az általad említett stíluson belül is általában az a felállás, h van egy hörgős meg egy sima énekes.
De én totál laikus vagyok szal lehet hülyeséget beszélek :D
2/2 A kérdező kommentje:
Hát természetesen énekelnék tisztán a saját természetes hangszínemen is, de néhány helyen szeretnék picit rekeszteni, és a fly-screamet is elsajátítani, hogy azt is használhassam. Metállal nem akarok foglalkozni, maximum numerikussal. :)
2015. jan. 21. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!