Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az gáz ha egy 16 éves fiú...

Az gáz ha egy 16 éves fiú Meghan Trainor All About That Bass című zenéjét hallgatja?

Figyelt kérdés

2015. jan. 20. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Számomra az gáz ha popot hallgat valaki....
2015. jan. 20. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az ízlés kérdése - ami egy belső érzés - so nem gáz.
2015. jan. 20. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
*inkább érzet; ja és nem kell semmilyen trendhez ragaszkodni, azt hallgatsz , amit szeretsz, mert jól esik, ozt kész.
2015. jan. 20. 19:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, én pl. metálos vagyok és még is szeretem azt a számot, amit te leírtál és nem érzem ezt gáznak. :)
2015. jan. 20. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint rühellem azt a számot (nem azért mert pop, Justin Timberlake is pop, őt mégis bírom) viszont nem érzem gáznak, ha valaki szereti. Ahányan vagyunk annyi ízlés. Tudom, hogy ez sablonduma, de páran még mindig nem így gondolkodnak, hanem le vannak ragadva a ott, hogy ha valaki más fajta zenét hallgat, annak "nincs ízlése".
2015. jan. 20. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!