Valakinek van tapasztalata az Ingenium tehetséggondozó céggel? Megkeresett engem, ill. zenekaromat, hogy felkarolnának minket. Ez mennyire korrekt cég?
Figyelt kérdés
Valakinek van tapasztalata az Ingenium tehetséggondozó céggel? Megkeresett engem, ill. zenekaromat, hogy felkarolnának minket. Ez mennyire korrekt cég? Valaki hallott már róluk, esetleg dolgozott velük? Kecsegtető, és kedvező ajánlatot adtal. Valaki valamilyen tapasztalat?2015. jan. 20. 02:36
1/2 anonim válasza:
Engem is ők kerestek meg, év végefele és azóta együtt dolgozunk nagyon profik, túl vagyok egy eszméletlen profi fotózáson is, studiózni is fogunk velük. nagyon értik
2/2 anonim válasza:
Én dolgoztam velük, profi cég. Aki amatőr bandát akar befuttatni annak csak ajánlani tudom!! Nem is tudom van-e hasonló az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!