Fesztiváloknak milyen veszélyei lehetnek?
én is rosszul írtam. munka közben gépeltem gyorsan.;d
Na a teljes sztori. 45 percel a koncert kezdete előtt beálltam, már kezdtem unatkozni. tök jó helyem volt, magam is meglepődtem. közép közép valahol. A velem szemben lévő személy és közöttem volt legalább egy megyedkarnyi hely. Pont annyi hogy mindketten élvezzük. A koncert kezdete előtt 5 percel pedig odajött 3-4 olasz haveri kör, és odatolaodtak, LOL. konkrétan az én arcom az egyikük arcában volt, és nem zavartatta magát, dumcsiztak nyugodtan. én meg elkezdtem erősen lökdösni hogy takarodjon már a k. nyjába. Nem történt semmi, vártam koncertig hátha tánci közben változik a helyzet, de csak rosszabb lett és levegőt nem kaptam, így inkább mérgemben leléptem. de nem csak én tettem ezt. eszméletlen sokan voltak akik leléptek koncert közben:D Brutális volt. Még jó hogy stromae koncerten nem voltam, mert ott agyvérzést kaphattam volna:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!