Miért van ez? Veletek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, imádom a zenét imádok zenélni. Ebben nőttem fel, nem tudok zene nélkül élni. Imádom a rock zenét, az alternatív rockot, a pop zenét, a klasszikus zenét, a techno zenét, szóval ilyen mindenevő vagyok ezen a téren. De van egy előadó aki akkora hatással van rám, hogy magam sr étrtem. Ő Bob Marley. Mindenki tudja hogy ő maga volt a zene! Na de én nem szoktam annyit hallgatni a zenéit. Mégis, ha valahol meghallom, simán elkap a bőgés, bárhol is legyek. És nem tudom miért. Valami ötletek? :) tudom.fura kérdés de én magam sem értem. Veletek volt már ilyen?2015. jan. 18. 00:59
1/5 anonim válasza:
Valami emlék miatt,vagy csak alapból ilyen vagy. :D
2/5 A kérdező kommentje:
De csak nála tapasztalom ezeket a "tüneteket" ;-) és olyankor mindig úgy érzem, hogy mennyivel jobb világ lenne ha több olyan pozitív gondolkodású, szeretni tudó emberke lenne mint Ő volt. :( :)
2015. jan. 18. 01:06
3/5 anonim válasza:
Olyan sajnos sosem lesz...de mindenki más és ez a jó. ;) :D
4/5 anonim válasza:
Előadóval még nem volt ilyenem, csak egy-egy konkrét szám esetében kap el a torokelszorulás. Bár fiú vagyok, szóval nem vagyok rá büszke.
5/5 anonim válasza:
Én vagyok így most Marley-vel.
Megnézek tőle egy live koncertet és megkönnyezem milyen hatással és élettel adja elő a dalait. Fantasztikus ez az ember, nincs a mai napig egy hozzá hasonló figura sem. Öt éves voltam amikor a Poptarisznyában hallottam hogy meghalt, már akkor éreztem hogy rendkívüli tehetség veszett el. Nagyon szeretem és sajnálom őt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!