Britneynek miért vékony a hangja minden zenéjében?
Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 23:20
1/7 anonim válasza:
Nem te kérdeztél a minap a népdalénekes nőkről? Az jó kis trollkodás volt.
Nincs ilyen zenei kifejezés, hogy vékony hang.
Civilként a fáradt, erőtlen, alig hallható beszédre mondjuk, hogy vékony a hangja, s hangmagasságtól függetlenül.
2/7 A kérdező kommentje:
nem én kérdeztem!
2015. jan. 16. 23:40
3/7 anonim válasza:
Ok, de mit értesz vékony hangon?
Erőtlent? Magasat? Egyebet?
4/7 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy olyan kislányos hangja van.
2015. jan. 16. 23:59
5/7 anonim válasza:
Sok számát ismerem, de nem értem miről beszélsz.
Róla kérdezel?
6/7 A kérdező kommentje:
Akármelyikre gondolok, minden számában olyan vékony a hangja de amikor csak beszél akkor mélyebb hangja van.
2015. jan. 22. 14:37
7/7 anonim válasza:
Szerintem mosasd ki a füled. Nincs olyan zenei kifejezés, hogy vékony hang, akárhogyan is erölködsz.
A beszédhnagot meg ne keverd ide. Ima Sumac hangterjedelme 8 oktáv volt, de nem ilyen széles skálán beszélt.
Zoltán Erika beszédhangja is mély, kicsit füstös is. Énekelni egészen más hangon szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!