Munka közben kikapcsol a komolyzene hallgatása . Mi a véleményetek erről?
Köszönöm .
Az idén volt először olyan ingerenciám,hogy necsak otthon halgassunk komolyzenét,hanem ssínházi ,koncert körülmények között is.Elkezdtem nézegetni Győr,Komárom ,Tatabánya viszonylatban lehetőségeket.Ha van valakinek filharmónia,stb. ajánlata,szívesen fogadnám.
Ilyesmit sajnos nem tudok Neked ajánlani, mert nagyon messze élek Tőled, de tény, hogy az érettségire, és később az összes egyetemi vizsgámra komolyzenei háttérrel készültem fel.
Most is, például fordítás közben, mindig zenekari műveket hallgatok, így sokkal könnyebben és nyugodtabban mennek a dolgok.
Operarajongó vagyok, de ezek mellett soha nem tudtam úgy kikapcsolódni, hogy ne figyeljek a zenére is, úgyhogy munka közben tényleg csak zenekarra írt szerzemények, többnyire szimfóniák, zongora- vagy hegedűversenyek "futnak".
Úgyhogy megértelek! :)
Köszönöm !
Örülök,hogy vannak még ilyen érdeklődésű és műveltségű fiatalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!