Ki megy a Bécsi One Direction koncertre?
Figyelt kérdés
Én nem megyek:(2015. jan. 14. 00:04
1/5 anonim válasza:
Én sem. Szerencsére senki nem kötelez rá, hogy hisztérikus, rikoltozó tinilányok között kelljen hallgatnom 5 futószalagon gyártott kis senkit.
3/5 anonim válasza:
Én! Úgy, hogy másnap kompetenciát írok. 12l
4/5 anonim válasza:
Hát ez aztán nagyon okos dolog volt részedről, kedves utolsó. Gratulálok.
5/5 anonim válasza:
Kedves UTOLSÓ, szerinted ő tehet arról, hogy ilyen szerencsétlenül jön ki az egész? Ha tudni szeretnéd, másnap én is kompetenciát írok, legalábbis kompetencia szintű nyelvi mérést, és szerintem még jópáran, akik előtte nap mennek a koncertre Magyarországról. Szerintem ez nem változtat semmin, én akkor is elmennék, ha másnap érettségit kéne írnom, vagy vizsgám lenne, ugyanis ezért az életre szóló élményért bármi megéri. A flegmázást meg a beolvasgatást a közeljövőben szerintem mellőzd, mert nagyon sokan utálni fognak ezért, de ahogy elnézem, most sem lehet sok barátod, sőt életed, ha ilyenért szólsz be egy 12 éves lánynak.
Üdvözlettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!