Hazánkban milyen nagyobb elektronikus zenei kiadók működnek?
Tudnátok esetleg néhányat véleményezni, illetve általuk támogatott DJ-ket felsorolni?
Köszönöm a segítséget!
Nagyon nehéz lesz, főleg az EDM stílusban. Egy kiadó nem fog csak úgy 0 tapasztalattal és ismertség nélkül felkarolni, csak ha van pénzed.
Mo.-ba ne alapozz... itt csak a sz4ros X faktor meg mittudom én mikre veri a közönség... Dj Seherezádékra...
Kezdj el zenéket kidobni pl. souncloudra és ft.-elni minnél nagyobb DJ-kel.
Vannak DJ-k akik itt szinte ismeretlenek, de külföldön sokan rajongójuk van pl. Droplex (minimal dj) egyik száma bekerült az egyik Martin Garrix rádióba, vagy ott van Alex Derron-nak van Nicol Chen ft.-je ami nem kis szó.
Keress fel ilyen magyar Dj-ket hátha segítenek.
VÉGRE egy értelmes, céltudatos kérdező ebben a témában, oh my fkin god, ilyet még nem láttam. :D
Az előzőnek is jár a pacsi, egyetértek vele nagyvonalakban. :)
Hasonló cipőben járunk amúgy kedves kérdező, tapasztalatokkal kapcsolatban keress meg üziben, és nagyon szívesen folytatnék erről veled diskurzust, hogy mit és hogyan kéne.
Wow ráadásul lány vagy :) (nem figyeltem a neved :D), ez + pont valamivel a DJ szakmában.
Csak a zenei tudásoddal, szerezz rajongókat, ne csak a külsőddel.
Én így látatlanban, ismeretlenként, de akkor is szurkolok neked, hogy teljesüljön az álmod, célod!
Ha meg lesz az első hivatalos track, feltétlenül küld el nekem! Ugyanis nagy EDM fan vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!