Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Jól tettem-e a következő...

MIKLÓS18 kérdése:

Jól tettem-e a következő hegyibeszédet?

Figyelt kérdés
3 éve egy 4 emeletes panelházban lakhelyemen élt egy 70-es évei végén lévő úriember aki itt még városatya is volt,de már súlyos beteg volt,és fsz-en lakott 1-gyel fölötte lakott egy 20-as évei elején lévő hölgy,aki mivel 2011 nyara volt,unalomból rendszeresen durván nagy decibellel hallgatott zenét ezzel tönkretéve az idős beteg úriember éjszakáját(még néha 3:00-ig zengett a panelház!!)és a tekintély-elv miatt az összes lakó az idős volt városatyát nyaggatta hogy állítsa le a káoszhelyzetet,a fiatal hölgy senkinek sem nyitott ajtót,aki menni akart kiosztani.közben ez az úriember meghalt 2 éve,a fiatal hölgy meg elköltözött a panelból..ez aznéhai úriember a családomhoz közelállt nagyon ugyan nem rokonom volt,de nagyon szerette az egész családom,ezért 2014 nyarán alkonyatkor összefutottam a fiatal hölgy anyukájával,aki egy köztisztelt doktornő,és utólag felhoztam neki e csendháborítás-ügyet és elmondtam őszintén a véleményemet:parasztság volt! több rokonom szerin t ezzel "kontár" voltam,többek viszont igazat adnak nekem,hogy megvédtem holtában is a az úriembert!!véleményeket kérnék,hogy önök szerin t jó vagy udvariatlan tett volt!

2015. jan. 6. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Jól tetted. Sosem kontárság el mondani a véleményed, valakinek, aki érintett az ügyben. Így belerondítani egy idős ember nyarába meg tényleg eléggé undorító.

Azt meg sem merem kérdezni, hogy milyen zenét hallgatott a lány, de vagy egy sejtésem...

2015. jan. 6. 22:11
 2/4 anonim ***** válasza:
van* (igazán jót tenne az oldalnak egy "szerkesztés" opció)
2015. jan. 6. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a kontextustól is függ. ha az anyja nem ott lakott, nem tehet erről a dologról, nincs hozzá köze. A lány, gondolom, felnőtt. Szóval csak így nem feltétlen jogos. de ha szóba került, és a nő védte a lányát, vagy nem is tudott róla, de valahogy szóba került az az időszak, akkor már jogos.
2015. jan. 7. 02:43
 4/4 A kérdező kommentje:
1 fedél alatt volt az öregasszony a "csendháborító2 hölggyel,ma már csak az öregasszony lakik ott,de nem sértettem meg az öregasszonyt,megleptem radikális véleményemmel,alig bírt mentegetőzni!
2015. jan. 7. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!