Vélemény erről a basszusgitárról?
Figyelt kérdés
Alapvetően gitáros vagyok, de stúdiózáshoz, a basszus témák feljátszásához kéne nekem egy basszer, és..egy ismerősömnek van ilyen, és hát bár nem használtam sokat, szerintem mesze felülmúlja a szokásos "soundstation-színvonalat" egyedül abban nem vagyok biztos, ami nálam a basszusgitár vásárlás momentán legfontosabb pontja, hogy egy vastagabb féle 5 húros szett legvastagabbtól kezdődő első 4 húrjával le tudom é hangolni drop A-ig? ugyanis legtöbbször A-ban írok, de kéne feljebbre is hangolgatni, amihez meg ugye nem a legcélszerűbb 5 húrosat venni, ezért én mindenképp 4húrost szeretnék, de kérdés hogy elbírja-e az A hangolást...
2015. jan. 4. 09:17
1/1 anonim válasza:
Egy olcsó gyártó olcsó modellje. Ezeknél még ugyanannál a modellnél is előfordulnak értelmes pédányok meg kukába valók. Tehát nem igen lehet általánosságban elmondani hogy ezt vagy azt bírni fogja. Ha mázlid van és jót fogsz ki akkor lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!