Boltok zenéje- lejátszási listája, honnan tudhatom meg?
Figyelt kérdés
Múltkor voltam a New Yorkerbe és ahogy nézelődtem egyszer csak jobbnál jobb ismeretlen zenéket hallottam meg ! Először azt hittem rádióból szól, de aztán kilestem hogy valószínűleg valami lejátszási listáról mehetnek a zenék. Nem akartam magam leégetni hogy, oda megyek a kasszához és megérdeklődöm hogy, honnan szedik ezeket számokat , esetleg valaki tudna nekem segíteni ? Esetleg aki eladóként dolgozik ? De már más helyeken is előfordult hogy, nagyon megtetszett egy két zene de, nem nem az az ismert agyon játszott rádiós zenék voltak.2015. jan. 3. 19:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!