Mit lehet tudni a Green Day 2015-ös évi koncertjükről?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Valaki tudna nekem segíteni ebben a kérdésben?Nagyon sok helyen olvastam róluk különböző dolgokat pl, hogy idén szünetelnek és nem lesz koncertjük, de nem tudom, hogy ez most tényleg igaz e.Valai tudja esetleg?Előre is köszi a válaszokat.:)2015. jan. 3. 16:57
1/3 anonim válasza:
Senki sem tudja. Billie Joe kiposztolt egy képet Instagramra, amin az állt, hogy Green Day 15. Azóta sem tudja senki, hogy ez mit jelent. Ez után viszont Billie azt mondta egy interjúban, hogy a 2015-ös évet arra fogják használni, hogy egy összeüljenek. (Ez akár az is lehet, hogy elkezdik a következő album munkálatait) Mike felesége most gyógyulgat ki a rákból, Jason White pedig most van kezelésen, szóval valószínű, hogy még egy darabig félrerakják a stúdiózgatást. Bár lefogadom Billienek baromi sok dalszöveg gyűlt össze az elmúlt két év történései után.
2/3 anonim válasza:
Ja és még annyi, hogy egy koncertjük biztos lesz. Mert bekerültek a Rock & Roll Hall of Famebe, és ott Áprilisban fel kell hogy lépjenek, miután beavatták őket :)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a választ. Így sokkal tisztábban átlátom a dolgokat, ogy így egyszerre leirtad. Köszi! :)
2015. jan. 4. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!