Milyen elektronikus gitárt vehetnék ha metál/rock zenét szeretnék majd játszani?
Nagyon kezdő vagyok nem igazán értek a gitározáshoz ,de már nagyon régóta álmodozom arról hogy megtanulok gitározni. Nem szeretnék akusztikus gitáron játszani hanem egyből kezdeném elektromos gitárral :)
legfőképpen olyan zenét játszanék majd mint az Avenged Sevenfold , Asking Alexandria, Suicide Silence, Escape The Fate, The Agonist
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget és a tanácsokat :)
Megfelelni megfelel, de azért ebben az árfekvésben már egész sok lehetőség van még és nem feltétlenül ez a legjobb.
Azért azt nem árt, ha tudod, hogy kéne még minimum egy jó erősítő is, ami szintén nem olcsó, esetleg valami pedál.
pár hónapja került hozzám egy EVL Z4, igaz régi Epi Alnicokkal, de szerintem rendkívül jól szól (Line6 SpiderIV 15-ön). Gyári EMGkkel lehet zúzni, de másra nem az igazik.
Ha nem jönne be az LP (nekem nem jött be, de nincs pénzem lecserélni :D), akkor ugyanezt tudja pl a KX5, de olcsóbb Ibanezt is kapsz, bár tremolos gitárt olcsón nem szabad, aszondják a nagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!