Szerintetek az Egészséges Fejbőr jó zenét csinál?
2010. febr. 4. 15:23
1/7 anonim válasza:
Szigorúan zenei megítélés alapján, szerintem nem.
2/7 anonim válasza:
A legtöbb "skinhead" zene tulajdonképpen buta punkzene rázsidózva a Kárpátiával az élen. Ha értelmes, értékes, hazai érzelmű zenét akarsz hallgatni, akkor hallgass mondjuk Ismerős Arcokat!
3/7 anonim válasza:
sztem jó zenét játszik a Fejbőr.!!!!!!!!
4/7 anonim válasza:
Én sok éve gitározom. Az Egészséges fejbőr néha akkordozott, néha riffelt. De elnézve a riffeket(kvinteket)
némelyik számban jól megvannak keverve és jól hangzik. Amúgy minden elismerésem az övék. Éljen Zorkó!
5/7 anonim válasza:
Nem tudja valaki hol tudom az Egészséges Fejbőr összes albumát letölteni ??
7/7 anonim válasza:
Igen! Az egyetlen magyar ,,szkinhed" együttes, aki a Badiny Jós Ferenc által felelevenített régi vallásunkban hisz (lásd Esküszünk c. szám) ellentétben pl. a Vádló Bitófákkal és másokkal (de ők is jók). Éljen az Egészséges Fejbőr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!