Ez a gitár megéri rockra?
Kezdjük ott hogy a Depresszió nem ebből az árkategóriából választotta a gitárjait, ESP-hez hasonlóan a Schecter nek is igencsak mondjuk úgy: kerülendőek az alacsonyabb árkategóriába tartozó gitárjai
Én inkább Ibanez,Cort,és ha Rock-ra használnád akkor Epiphone-t ajánlanám,Ennyi pénzből ezekkel a márkákkal sokkal jobban jársz!
ESP szerintem az inkább Trash metálra van.(vagyis LTD)
Ibanez HSH gitárjai isteniek bármilyen stílushoz.(ezeket univerzális gitároknak mondom)
Ezekkel a legalternatívabb rockhangzásból átválthatsz dobhártyaszaggató metálra :D
Cortot nem szeretem.
Epiphonnal nincs tapasztalatom de elvileg jók.
A Schechter tényleg inkább 160k körül jó.de azok...huu.ha elkezdesz rajta játszani alig bírod abbahagyni.
Tény, hogy jó, de annyira azért nem kell tőle elájulni. Volt egy Shedevilem. Kényelmes, szép, de...mégsem az a "sohatöbbetlenemteszem" kategória.
A nagytesó:szívesen vennék olyat.láttam munka közben.nagyon jó.
Lehet vele olyan hangzást produkálni mint az Avenged Sevenfold:City of Evil albumában.
Hangszedőre ugyanaz mint a kistesója.mivel ez is a Schecter Diamond Szériájához tartozik.
A test anyaga más.nem hárs hanem mahagóni.ez befolyásolja a hangzást.
A hárs az inkább a 80as évekbeli gitároknál volt népszerű.jól lehet vele zúzni.
A mahagóni nagyon jó,telt hangzás.jó a kitartása.a Gibson-oknál használnak nagyon mahagónit.szóval...a helyedben ezt választanám.
A Demon típusról nem tudok sokat mondani.árban megegyezik szóval minimálisak a különbségek a két gitár között.
Ez is hársból van(test)
A hanszedői másak mint az Omen Extremenél.de a hangszedőket ízlés,hangzás szerint lehet cserélni.
Szerintem ugyanazokat tudja szinte mint a másik.
Szerintem itt inkább a külső és ízlés dolga a választás.
Én az Omen Extreme et választanám.de a te döntésed.
Nézegess róluk gitárteszteket a YouTubeon.
Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!