Szégyen ha 18 éves férfi létemre ez az egyik kedvenc zeném?
Már miért lenne az?
Nagyon jó hogy te inkább igazi zenét hallgatsz és nem a többi birka után mész, a sz*ros kis pop meg a rap sz*rjaikkal együtt. Az már nem is igazi zene, hanem népbutítás!
Amúgy meg én is ilyeneket hallgatok szintén 19 évesen férfi létemre.
Jaj. A zenei ízlés hogy lehet szégyen vagy nem szégyen? Olyan és kész, nem vagyunk egyformák, teljesen normális, hogy valaki ezt szereti, valaki meg mást. Rám is mondták már, hogy "béna, fura" zenéket hallgatok, de az ilyen emberek értelmi szintje nem is túl meggyőző.
17/L
szerintem ez egy kicsit se szégyen,sőt dicsekedni kéne vele mert ezek nagyon szép zenék és nem kell érte megsértődni ha azt mondják mások hogy ez a zene 80 éveseknek való nem igaz
EZ NEM SZÉGYEN!
Ó, nagyon szépen festesz. Én is rajzolok, bár közben elég változatos zenéket hallgatok, hangulattól függ. Mostanában ez a kedvenc: https://www.youtube.com/watch?v=unCVi4hYRlY
Nem mennél el helyettem felvételire? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!