Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A készülő Metallica albumról...

A készülő Metallica albumról valami amit a magyar oldalak még esetleg nem írtak?

Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 00:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Semmi új. Követem a íreket a Metallicáról itthoni és külföldi oldalakról is. Annyi, hogy nagy a titkolózás. Larsék arról beszélnek, hogy még csak a dalírás fázisában vannak, viszont Metallicához közeli emberek posztolnak stúdióban készült képeket is.

Szóval nem tudni mikor lesz belőle valami, ha egyáltalán lesz.

Még annyi, hogy Bob Rock nyilatkozta most, hogy nem ő dolgozik rajta, szóval akkor Rick Rubin. Merthogy azt korábban mondták, hogy csak emberből választanak.

2014. dec. 27. 09:32
 2/4 anonim válasza:
készülésről szó sincs... kefélik a szar riffjeiket már évek óta, nem tartanak még sehol :D pedig azt mondták, hogy már bő 600 is van
2014. dec. 27. 20:09
 3/4 A kérdező kommentje:

Jaa értem. :\

Köszönöm a válaszokat! :)

Igen arról hallok én is hogy hány száz riffet írtak már..

Remélem azért a jövő év első felébe kiadnak valamit. Egy újabb garázs demónak is örülnék :D

Meg mondta Lars hogy black albumos stílust akarnak ami tök jó :d

Mondjuk egy Garage Inc.-es hangzás jó lenne, vagy egy olyasmi albumnak.

2014. dec. 27. 23:30
 4/4 anonim ***** válasza:

800 az a 600 riff és ez csak Hetfield-é. Meg még Kirknek is van :D

Nem lehet egyszerű ezeket kiválogatni.

Én sehol sem hallottam a Black albumos stílusról.

A Lord of Summer szerintem inkább régebbi Master-es .

stílusban íródott.

Amúgy én örülnék egy Load-os albumnak is, az illene a korukhoz.

2014. dec. 28. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!