Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hány basszusos és hány billent...

Hány basszusos és hány billentyűs harmonikát érdemes venni?

Figyelt kérdés
2014. dec. 25. 22:06
 1/3 anonim válasza:

Attól függ! Ha kezdő vagy akkor bőven elég a 40 basszusos

De ha haladó vagy mégjobb akkor 72 basszusosat ajánlom

2015. jan. 1. 18:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2015. jan. 1. 19:03
 3/3 anonim válasza:

Ha hosszabb távra szeretnéd én egy 96 basszusost ajánlok. Én olyanon kezdtem és most is azt használok. De ez attól is függ hogy milyen zenét szeretnél játszani. Ha pl.: kalsszikust akkor a komolyabbakhoz néha már kell a 120 basszus de általában nem. Én személy szerint eddig 1 olyan kottát láttam amihez kell a 120 basszus, pedig elég sok kottát láttam már. A 96-os harmónikán jóformán mindent le tudsz játszani. Ezt ugyan nem kérdezted de én márkából eddigi tapasztalataim alapján a Hohnert és Weltmeistert ajánlom. A hohnereknek van szerintem a legszebb hangja és utána a weltmeisternek. A billentyűszám viszont nem szokott változni mondjuk 96 basszusosokon belül. Remélem segítettem.

14/f

2015. jan. 1. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!