Zenekarokat keresek, help!?
Metál műfajban keresek előadókat,kell már valami új :D
Amiket ismerek,szeretek: Escape the Fate,Dead by April(nagyon nagy kedvencem) Breaking Benjamin, Of Mice and Men,Asking Alexandria, Bring me The Horizon ( annyira nagyon nem),We Came As Romans,Nightwish, Pierce the Veil,Bullet for my Valentine, Linkin Park,Capture the Crown
Ezekhez hasonlókat keresnék, lehetőleg ne olyat amiben végig scream meg growl van (egyszóval ne üvöltés legyen végig),az olyanokat annyira nem szeretem :/
Bocsi, kissé válogatós vagyok :D Előre is köszönöm annak aki segít, és mond zenekarokat ;) Kellemes ünnepeket mindenkinek! :)
17/L
Arch Enemy
The Agonist
Otep
Butcher Babies
Jinjer
Black Veil Brides
Cradle of Filth
Children of Bodom
Forget My Silence
Hopes Die Last
Oceans Ate Alaska
Marilyn Manson
Attila
Upon This Dawning
In This Moment
Upon A Burning Body
Castlevania
Cadaveria
Tudok még, de most hirtelen ezek juttotak eszembe, azokat is szeretem, amiket te leírtál. :)
Neked is kellemes ünnepeket kívánok! :D
15/L
Első köszönöm :D Uuuh a The Word Alive nagyon tetszett meg a Hopes Die Last is :)
utolsó neked is.köszi, az Avanged Sevenfoldot, a Children of Bodomot Dusturbed-t meg a Slipknotot ismerem xD
A Triviumot meg a Killswitch Engaget meg majd meghallgatom :D
köszi néktek :)
09:56 Kösziii kifelejtettem amúgy, ismerem nagy kedvencem :D Kedvenc számod? Nekem a Not Gonna Die :D
Kettes köszi mégegyszer :D
Skillet is jó, nekem a kedvencem tőlük a Monster c. szám. :)
(#1 vagyok)
Battle Beast
Five Finger Death Punch
In This Moment
Killswitch Engage
Nervosa
Sabaton
Sonic Syndicate
The Unguided
Wolves At The Gate
Unsun
A Day to Remember
All That Remains
As I Lay Dying
Avantasia
Rise Against
Within Temptation
Insomnium, Paradise Lost, Lacuna Coil, Sentenced, HammerFall, Avantasia, Amaranthe, Moonspell, Alestorm, Korn, HIM, Anathema, The Birthday Massacre, Defiled, Omnium Gatherum, The Agonist, Soilwork, In Flames, Disarmonia Mundi, Depresszió, Sirenia, Delain, Xandria, Rammstein, My Dying Bride, Iron Maiden, Amon Amarth, The Sisters of Mercy, Draconian
16/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!