15 wattos gitárkombó elég zenekari próbára? Nem csőves.
Figyelt kérdés
Azt olvastam több helyen hogy egy ekkora kombó még próbára sem elég, most viszont vettem egyet otthonra és alig tudom felcsavarni a hangerőt úgy hogy ne legyen túl hangos panelba.2014. dec. 13. 21:12
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, vágod-e, hogy milyen hangereje van, ha egy dobos nem finomkodik, hanem ad neki. Segítek, pár nagyságrenddel több, mint amit egy panelben tolerálni lehet :) Fel lehet annyira hangosítani, hogy elég legyen, de de ha egy ilyen kis tranyós erőlködőt a maga kis 1 pici hangszórójával nagyon felhangosítanak, akkor a hang minősége mondjuk úgy messze nem lesz a legjobb. Szóval hangerőre szinte biztosan elég, de nagy hangerő mellet nagy valószínűséggel nem fog szépen szólni, sőt...
3/7 anonim válasza:
A kérdező egy betűt nem írt arról, milyen stílusban játszanak.
4/7 A kérdező kommentje:
Azért mert még nincs zenekar, ez csak egy kis elözetes érdeklödés volt. Egyéblént enyhébb rock zenét játszó együttest alapítanék.
2014. dec. 13. 22:18
5/7 Laci7 válasza:
Szia szerintem is egy 15w talán elég egy kicsi próbára de már hogyha feltekered 5-ig a hangerőpotmétert akkor onnantól felfele nem lesz a hangja szép az erősítőnek. 30w minimum de még az is kevés egy próbára ha ugye tranzisztoros az erősítő.
6/7 anonim válasza:
Hát amikor még volt zenekarom le kellett cserélni a 40wattos erősítőt mert semmit sem hallottunk belőle a dob miatt. (metált játszottunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!