Melyik az a zene ami úgy kezdődik hogy üvöltik benne hogy oh. My. God! Nem bullet for my valentine szám?
Figyelt kérdés
ha ez segít, anno az x-faktorban vagy valamelyik "tehetségkutatóban" adta elő egy tanárnő :p fogalmam sincs mi a címe, de nagyon szeretném már meghallgatni2014. dec. 9. 19:48
1/8 Koaxk Ábel válasza:
Nem tudom erre gondolsz e, de erre illik a fenti leírás:
Sir Mix-a-Lot - Baby Got Back
https://www.youtube.com/watch?v=FlItMpGYQTo
készült ennek egy gagyi feldolgozása is, abba is mondják az "oh my god"-ot.
Nicki Minaj - Anaconda
2/8 Koaxk Ábel válasza:
Jah most látom csak "rock" a címke, akkor biztos nem azt keresed amit linkeltem. :(
3/8 anonim válasza:
Jaj, ezt tudom...
Imádom ezt a számot.. :D
Ez nem BfMV.
Asking Alexandria: The Final Episode
Ez lenne az?
4/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Egyébként bem rock, hanem metalcore.
A BfMV is az. :)
5/8 anonim válasza:
Utolsó előttinek van igaza. Igen a Final Episode az Asking Alexandriától
6/8 A kérdező kommentje:
waaaa igen ezaz! :D köszi mindenkinek :D akkor metalcore, nem vagyok annyira otthon az ilyen zenékben, de ez nagyon bejön :) mégegyszer thx all :DDD
2014. dec. 12. 19:53
7/8 anonim válasza:
Nagyon szívesen segítettem!! :)
Igen metalcore.. Én az ilyen zenékkel növők fel együtt, azért tudom (otthonosan érzem magam, ebben a műfajban és más keményebb műfajokban is)! :)
15/L
(#3-as és 4-es vagyok) :D
8/8 A kérdező kommentje:
èn nem nagyon vágom h melyik milyen stílus, csak azóta hallgatok rockot amióta elkezdtem gitározni :) de egyre jobban tetszenek az ilyen zúzósabb zenék. pár éve tuti hogy nem hallgattam volna meg, de most nagyon bejövősek :D öröm látni hogy vannak itt még normális emberek, mégegyszer köszi mindenkinek :D
2014. dec. 14. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!