Mondanátok hazai és/vagy külföldi jó, híresebb ROCK zenekarokat?
Mostanában rákattantam teljesen erre a stílusra.
Köszönöm! Ha van időtök, akkor a kedvenc számaitokat is írjátok le az előadótól:)
Egy pár szám ami eszembe jutott
Queen:
Bohemian rhapsody
Don't stop me now
ACDC:
Highway to hell
Thunderstruck
The Doors:
L.A woman
Light my fire
Love me two times
Riders on the storm
Break on through to the oder side
When the music over
People are strange
Guns n Roses:
Sweet child o mine
Knocking on heavens door
Paradise city
Miért fontos, hogy híresebb legyen? Ami nem kommersz, az már nem is lehet jó? :D
Nickelback
5 Seconds Of Summer, Green Day, Blink 182 (ezek inkább pop-punkok, de végülis az is rocknak egy ága)
Paramore
Bring Me The Horizon (régebben deathcore, utána metalcore volt, de mostanra rockká lett)
Linkin Park
Bon Jovi
Guns n Roses
ACDC
Arctic Monkeys
Sleeping With Sirens (az első lemezük post-hardcore volt, azóta inkább punk / rock)
Queens of the Stone Age
Skillet
System Of a Down (inkább metál)
Tankcsapda, Road, Depresszió, Blind Myself, Paddy and the Rats (csak, hogy hazai is legyen)
Red Hot Chili Peppers
Aerosmith
Falling In Reverse
Papa Roach
Escape The Fate
kedvenc számom nincs mivel nem hallgatok ilyesmit
néhány régebben nagyon felkapott, de mostanra - hála az égnek - lecsengőben lévő banda
Evanescence
The Script (ez mondjuk inkább pop)
Jonas Brothers (szintúgy)
Kings Of Leon
The Libertines
Tokio Hotel
Muse
Mi számít rocknak? Ez olyan tág fogalom, mint az elektronikus zene, vagy a popzene.
Rózsaszín Pitbull, Blues Company, Idegbohócok, Lord, System of a Down, Scars on Broadway, Serj Tankian, Tankcsapda, Rammstein, Alter Bridge, Static X, Skindred, Mr Bungle, Dalriada, Palmetta, Kárpátia.
Ha valami igazán jót akarsz hallani, akkor System of a Down (és Serj szóló számai), esetleg Mr. Bungle, ja meg talán Myrath, na meg Iron Maiden és a régebbi Tankcsapdák.
Erről a hard rockos, klasszikus rockos vonalról én nem tudok sokat ajánlani, én nem látok benne sok fantáziát.
Igazából ha még csak most kezdesz kísérletezni a zenékkel, lehet hogy megspórolok neked pár évet, ha annyit mondok: drum and bass minden mennyiségben:)
Persze rám nem szabad halgatni, rettenetes az ízlésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!