Valaki ismeri ennek a számnak a címét?
Bonobo - Recurring ? :)
KÖSZÖNÖM!!!! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!! ISTENKIRÁLY VAGY!! Marry me! :D (fiú vagyok, nem baj ha Te is :D)
Nem mertem ideírni, hogy egyébként megvan ez a zene (Bonobo discography), csak az előadóra se emlékeztem (bár sejtettem, hogy Bonobo) és vagy 350 zenét, (~30 óra...) kellett volna elkezdenem hallgatnom, hogy megtaláljam ezt. Egyébként pont nyár végén hallgattam végig a diszkográfiát (évente megteszem) :) Aztán most november végén néztem meg ezt a filmet, s jött ez a szám s mondtam, hogy "omg melyik is ez a szám?" aztán végighallgattam vagy 50 zenét, de egyik sem ez volt...aztán kiírtam ide a kérdést, ~4 naponta kiemeltem, hogy hátha, valaki, bárki...valaki azért csak tudja :D s igen! Te tudod!! :D Köszönöm szépen! Ez egy ritka jó szám egyébként :) Imádom Bonobot :)
Kellemes ünnepeket! :)
Hehe nagyon szívesen :D (lány vagyok egyébként :D:D)
Kellemes ünnepeket neked is ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!