Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy tudok Dupstepet csinálni?

Hogy tudok Dupstepet csinálni?

Figyelt kérdés
Jó lenne valami egyszerű program de ha nem is egyszerű valami amit könnye meg lehet tanulni esetleg videók segítségével is ?! Mivel szeretnék ezzel foglalkozni köszönöm a válaszokat!

2014. dec. 6. 15:38
 1/4 Rsta ***** válasza:
A lényeg, hogy olyan zeneszerkesztőt használj, ami kezeli a vst hangszereket és effekteket - a komolyabbak ezt mind tudják. Dubstephez fontos az is, hogy ne csak tempóval szinkronizált vezérlési lehetőségeid legyenek, hanem manuálisan is tudd szerkeszteni/megrajzolni az automation pályát. Ez a basszus miatt elengedhetetlen.
2014. dec. 6. 16:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem és tudsz erre valami programot ajánlani vagy akár többet is ?!
2014. dec. 7. 09:12
 3/4 Rsta ***** válasza:
Én Cubase-t használok. Azzal biztos, hogy lehetne dubstepet is. Szerintem az Fl studio is jó lenne hozzá, hogy írjak másikat is.
2014. dec. 7. 18:11
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm kipróbálom őket !
2014. dec. 8. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!