Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mik az első lépések a gitározá...

Santiego007 kérdése:

Mik az első lépések a gitározás megtanulásánál?

Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 18:38
 1/7 anonim válasza:
akkordok
2010. jan. 31. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
pengetés
2010. jan. 31. 20:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Attóül függ mit szeretnél vele kezdeni és milyen gitáron szeretnél megtanulni mert pl klasszikus akkusztikus gitárnál nem feltétlenül az akkordozás...Meg minden gitárnak megvan a saját technikája.
2010. febr. 1. 16:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Húrok nevei, hangolás, ujjak számozása, ujjrend, C-dúr skála hangjainak lefogása. Én csak ezek ismerete után tartanám érdemesnek megtanulgatni az akkordokat.
2010. febr. 16. 12:12
 5/7 anonim válasza:
vegyél gitárt :P am meg a pengetés aztán az alap akkordok majd próbálgasd mondjuk a Ha én rózs volnék dalt. Az nagyon egyszerű és lesz egy sikerélményed, hogy azt már tudod aztán meg jöhetnek a nehezebb dalok is :) én igy csináltam és imádok gitározni :)
2010. márc. 19. 15:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Van három gitároktató haverom, nekem mindegyik azt mondta, hogy a skálákkal kell kezdeni, mivel azokra épülnek az akkordok. Érdemes a kromatikus skálákkal kezdeni, nagyon jól fejlesztik az újjakat. Aztán jöhetnek a dúr és moll skálák, majd a rock és blues alapjait képező pentatonok.
2010. máj. 13. 18:10
 7/7 anonim ***** válasza:
vagy akár vehetsz gitáriskola könyveket, nekem is van, igaz, hogy '80-as évkbeli kiadás, de nem baj, az is elég jó
2010. aug. 3. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!