Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hát nem is tudom. Szerintetek?

Hát nem is tudom. Szerintetek?

Figyelt kérdés
13 éves létemre, r*hadtul szeretem a Dubstep-et és a Drum & Bass-t. (de inkább a Dubstep :D) ez szerintetek nem beteg (drogos vagy stb) embereknek való? :/

2014. dec. 5. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:
dehogy!, teljesen normális! a dubstepet, mármint azt az ágazatát amit hallgatsz (Knife Party, Skrillex, Flux Pavilion, Modestep, Datsik, Borgore, Rusko.. jó helyen kapiskálok?) főleg tizenévesek hallgatják, ugyanolyan "modern trend", mint mondjuk a trap, szóval ne aggódj, nincs semmi abnormális vagy beteg abban ha szereted. :)
2014. dec. 6. 00:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Első: már nem is trendi a dubstep, már az az idő lecsengett. A trap az jogos. :)

Amúgy szerintem nagyon helyes, hogy nem a tucatpop zenéket hallgatod, most alakul ki a stílusod ami sokáig elkísér. Én 13 évesen mentem át az egyre durvább metálba, 15 évesen deathcore, 16 évesen elkezdődött a dubstep/drum n bass, most meg 21 évesen tucat house, melbourne bounce, uk garage megy. Meg trap haha :D

2014. dec. 6. 08:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen, (1. válaszoló) olyanokra gondoltam :D

mert? (2. válaszoló) még mindig tombol a dubstep téma. nem? A UKF csatornán (YouTube) hetente többször is töltenek fel. :/

2014. dec. 6. 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Beatport statisztika szerint is lecsengett, koncertek száma szerint is lecsengett, nem tudom mennyire voltál képben olyan 2009-2011 között, akkor brutálisan nyomták orrba-szájba.

De ha megnézed, a nagy arcok is nyitnak más irányba, élen Skrillex-el, de ott van még Borgore, Knife Party, MUST DIE!, Eptic, akik azért folyamatosan dubstepet nyomtak (jó Knife Party nem mindig), most pedig elmentek bigroom-future bass-trap meg mindenféle irányba. Meg alapból a dubstep producerek száma is megcsappant, legalábbis én ezt vettem észre.

Kb olyan érzésem van, mint olyan 2008 után a drum n bass-el, hogy a lelkes arcok követik, meg imádják, de a nagyközönség számára már nem akkora "élvezet", megunták. Szóval amúgy underground arcoknak ez jó hír, kikerült a mainstream kategóriából.

2014. dec. 6. 11:17
 5/5 anonim ***** válasza:

-Igen, a Beatport statisztika beszédes:

[link]

-Youtubeot napi rendszerességgel nyúzom (minimum 1-2) sok feliratkozással, és mostanában nagyon kevés olyan zenét találok (újat), amiben lenne egyediség és nem is az az ocsmány macskasikoltozás, amit dabstepnek csúfolnak.

-A dnb-t most kiemelte ez a dubstepes hullám, bár azért sajna vitt is el több nagy nevet (pl. Spor->Feed Me, Pendulum->Knife Party).

-A dubstepről meg áttért a "parti népe" ezekre az electro-house-os dolgokra, és most "big room house" néven fut ugyanaz a copy-pastezés, jövőre meg megint csak más lesz a sláger.

-Hogy a dnb, meg a dubstep drogos zene-e? Szerintem egyáltalán nem. Felesleges beskatulyáznod magad amiatt, mert tetszik valami. Ha érzed a zene lényegét, nincs szükség drogokra. Fontos, hogy meg kell érteni, hogy más szabályok alapján működik a klasszikus kamarazene, a rock, az egyszál gitáros, és a tánczene (egyébként ha meghallgatsz mondjuk egy kalotaszegi tánczenét, az alapvonásaiban eléggé hasonlít a mai elektronikus zenékre).

-Amúgy meg.. sokkal változatosabb "kínálatot" találsz a breakbeates és drum and basses világban, mint a többi nagyobb elektronikus zenei gyűjtő-műfajban (persze ez csak magánvélemény), úgyhogy az már a te szegénységi bizonyítványod, ha ebben csak a "drogos zenét" találod meg magadnak.

2014. dec. 30. 04:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!