Olyan zenekart mint pl Ace of Base vagy hasonló mint gitáros alapíthatok?
Hogy érted pontosan? Hasonló műfajú, mint pl. az Ace of Base, de ötvöznéd gitárral?
Kezdjük azzal, hogy ugyan a zenének van néhány alapszabálya, de folytassuk azzal, hogy a könnyűzenébe szinte minden belefér. Annak idején a legnagyobbak, akik új korszakot hoztak a zenében, és mertek újat bevállalni, valószínűleg senkitől nem kérdezték meg, hogy szabad-e.
A legjobbak sosem utánoznak, a legjobbak mindig beletesznek valami rendhagyót.
Vagy ha az a kérdés, hogy Te mint gitáros mondjuk átpártolnál a szinti popra, vagy a tánczenére, szerintem ahhoz sem kell engedély. :-) Szóval ha van ötleted, szerintem ne tartson vissza semmi, hogy megvalósítsd. :-)
A zenében a sokszínűség a szép. Én is gitáros vagyok, de sok mást meghallgatok, ami nem kimondott gitáros zene, és volt, hogy komponáltam át gitárra nem gitáros dalt, mert tetszett és láttam benne fantáziát.
utolsó miért?
első köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!