Valaki írna pár jó punk zenekart, vagy linkelhet is jó számokat youtuberól? Pls
Lagwagon, kicsit érzelmesebb de ugyanakkor király punkzenekar.
Meg néhány régebbi alap mint pl. Ramones, Dead Kennedys
Nem tudom, a the Clash mennyire tartozik ide, de az is fasza.
NO meg keress még.
L/17 Punklány
(előző is én voltam)
Istenem annyi ilyen kérdést tesztek fel. Mért nem elég egy, amire mindeki válaszol? Persze nem kötelező többször leírnunk, de hogy segítsünk mindeki inkább még1x és még1y leírja. Olvass el más kérdéseket is. Mert enm eg, vagy kettő a tiedhez hasonló kérdés merüült már fel az odlalon.
De tessék:
193. cella, 4skins, 82-es körzet, 88-as csoport, A-punk, Agnostic Front, Agydaganat, Aljas Kúszóbab, Alvin és a mókusok(pár szám), Anti-flag, Auróra, Aus Rotten, B.M.V., Babes In Toyland, Bad Religion, Barackca, Bácsörcser, Belga, Blondie, Böiler, Borz-Alom, Brigád, C.A.F.B., Chaos UK, Cockney Rejects, CPg, Csirkepogó, Csók és Könny, Deadline, Derkovbois, Die Toten Hosen, Discharge, Dropkick Murphys, Dühös elvtársak, Elemi állapot, Elitosztag, ETA, Fegyelmező Részleg, Flash, Flogging Molly, Fürgerókalábak, GBH, Habeas Corpus, Hatóságilag Tilos, Hátsó Szándék, HétköznaPI CSAlódások, Hisztéria, Ifjúgárdisták, Iszonyat, Junkies, Katéter, Kleenex/LiLiPUT, Konflikt, Kovbojok, Kretens, L7, Lecsa-punk, Lenin körút, Linx, Los Fastidios, Macskanadrág, Mad heads, Mig29, Misfits, N.V.Ú., Nefogazz, Nem Ajánlott, NOFX, Oi Polloi, Oxymoron, Panksapka, Pennywise, Perkele, Pilsner Oiquell, Prosectura, Purgen, QSS, Rammstein, Ramones, Rancid, Rózsaszín Pitbull, Serj Tankian, Sex Pistols, Sham 69, Ska-p, Slipknot, Snap-her, SS-Kaliert, System of a down, Tatu18, The Analogs, The Bussines, The Buttholes, The Casualties, The Clash, The Damned, The Devotchkas, The Distillers, The Exploited, The Locos, The Offspring, The Toy Dolls, The Unseen, The Vageenas, Tirpunk, Tolerancia, UK Subs, XRay-Spex, Yellow Spots...
L/17 Punklány
*nem
*mindenki
*még1x
*nem
*egy
*merült
*oldalon
Én meg addig megtanulok írni :D
L/17 Punklány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!