Nektek mi a véleményetek a mr. Busta és ak26- farkasok nagylemezről? Megéri megvenni?
Figyelt kérdés
2014. nov. 29. 21:25
1/9 anonim válasza:
Amennyi zenét hallottam Busta-tól, megelőlegezek neki egy orbitális nemet.
2/9 anonim válasza:
Mi az, hogy megéri megvenni?! Ha tetszik, akkor megveszed, ha nem akkor nem. Nekem nagyon tetszik, 2014 egyik legjobb raplemeze lett, az alapok ütősek, a szöveg is nagyon jó, és olyan stílust képvisel, amilyen itthon még nem volt. Csak ajánlani tudom, itt van a promomix, az egész cd brutál jó.;) https://www.youtube.com/watch?v=uooMAQpQI9s
3/9 A kérdező kommentje:
15-ből kb.4 a jó! A család,tudnod kell,honnan tudnád,farkasok, a többi...
2014. dec. 2. 15:17
4/9 anonim válasza:
Szerintem Gagyi mondjuk én a rappet amugy is utalom :/
5/9 A kérdező kommentje:
szerintem nem ütős!
2014. dec. 2. 21:42
6/9 anonim válasza:
az hogy egy szar.
úgy mint az egész pukta-ágytál féle rivotrill kiadó.
7/9 A kérdező kommentje:
utólsó! Pacsi! :))
2014. dec. 23. 20:56
8/9 anonim válasza:
De mi a f***nak kérdezed meg, hogy megéri megvenni, hogyha utálod az egészet? Az ilyen embereket se fogom soha megérteni...
9/9 A kérdező kommentje:
csak ugy!
2015. jan. 12. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!