Tudnátok adni nekem tippeket arra, hogy hogyan lehetne megtanulni Fl studio-t használni profibb szinten?
Figyelt kérdés
Kicsit kifejtősebb válaszokat szeretnék, nem csak annyit, hogy gyakorolj. Tisztában vagyok vele, hogy a rengeteg gyakorlás meghozza a gyümölcsét. Itt inkább arra vagyok kíváncsi, hogy miképpen gyakrolojak.2014. nov. 23. 19:04
1/3 Zénevű válasza:
Igazából a lényeg tényleg a gyakorlás! Persze kell egy cél, hogy milyen zenét akarsz csinálni. Gondolom olyasmit, amit szeretsz is, amit hallgatsz.
Jómagam karaoke alapokat "gyártok" már 10 éve, az elején, mikor még nem volt internetem(hihetetlen mi? ), akkor flp fájlokból tanultam, kielemeztem őket. Most már a jutyubon rengeteg tutorial van fl studiohoz, persze a legtöbb angol nyelven. Ezekből nagyon sokat lehet tanulni. Szóval sok gyakorlás és jutyub, ezt tudom tanácsolni! Ja, és játszani tudni kell igazi hangszeren!
Sok sikert! :-)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Rengeteg tutorialt nézek, de az flp elemzés dolgot még nem próbáltam. A probléma az, hogy sosem tudtam hangszeren játsszani. Úgy gondolod, hogy feltétlenül kéne tudni?
2014. nov. 27. 17:16
3/3 Zénevű válasza:
Szerintem igen! Egy bizonyos szintig el lehet jutni anélkül is, de igazán jó zenét zenészként lehet csak írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!