Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Általában mennyibe kerül egy...

Általában mennyibe kerül egy gitártanóra?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék megtanulni gitározni,de egyedül nekem nem menne:(,és kíváncsi vagyok hogy kb. mennyibe kerül egy óra.

2014. nov. 21. 19:29
 1/8 anonim ***** válasza:
1500-2500
2014. nov. 21. 19:39
 2/8 RicsiSquier ***** válasza:
Normális tanárnál 2000-3000 közt vannak amiket én ismerek. Hatvan perces órák.
2014. nov. 22. 08:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Létezik zeneiskola is.

Itt heti egy óra van és félévre kerül 6000-12000 között dr ez változó.

Itt még mondjuk szolfézst is kell tanulni de az nem hátrány hozzátartozik a zenei műveltséghez bár sokak még csak kottat se tudnak olvasni mégis iszonyú jó gitarosok.

2014. nov. 22. 09:09
 4/8 RicsiSquier ***** válasza:
68%

Nálunk tavaly 10000 forint volt egy félév, idén már csak 6500. Szolfézst meg magántanárnak is kell tanítani, amelyik nem tanít az nem is tanár.

Ugyanakkor én még nem találkoztam olyan iszonyúan jó gitárossal aki nem tudott kottát olvasni. Ilyen hiányosság mellett megreked egy szinten a legügyesebb ember is. Ha valaki elkezd tanulni akkor egy idő után saját magától is igénye lesz arra, hogy ismerje a zeneelméletet. Ha nem, akkor nem is lesz soha zenész, esetleg csak ő képzeli magáról, hogy az.

A gitár is egy hangszer, és mint minden hangszer ez is megköveteli az elméleti tudást.

2014. nov. 22. 09:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ment mindenkinek a zöld pacsi:)
2014. nov. 22. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem 1 félév 4600 és irtó profi a tanárom..mondjuk az zenesuli,de megéri
2015. jún. 14. 16:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten igazad van, de ez elég lesarkított, főleg hogy létezik intuíció is, amiben én személyszerint hiszek. Na meg van nekünk Jimi Hendrix, Eddie Van Halen, Dimebag Darrell, akik szintén nem tudtak kottát olvasni, mégis a legjobbak közt vannak. (Az már szubjektív, hogy kinek tetszik a játékuk.)

2015. jún. 14. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Na meg én szerintem az elmélet tudást nem tükrözi az, hogy tudsz-e kottát olvasni.
2015. jún. 14. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!