Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Zene iTunes-ról és Google...

Zene iTunes-ról és Google Play-ről?

Figyelt kérdés

Még sosem vásároltam semmit egyik áruházból sem, így teljesen sötét vagyok a témában. (g.playről szedtem le ingyenes dolgokat)

Szeretnék néhány zenét eredetiben megvenni, nincs apple termékem, így elvileg google play-ről lenne érdemes venni, de mi van, ha pl google play-en nincs meg az a zene, itunes-on pedig megvan?

A formátumok miatt kérdezem elsősorban. Mert úgy tudom hogy iTunes valami más formátumban adja a zenéket. Azt a formátumot mp4 lejátszó és nem apple telefon tudja játszani? (sony telefon és mp4 lejátszó, + a PC-n mediamonkey) (nem szeretnék konvertálgatni mert tartok a minőségromlástól. ha már egyszer fizettem érte akkor tényleg legyen jó minőségű, nem baj, ha többet foglal)

A Google Play-ből számítógépre nem lehet letölteni, csak android készülékre?

Még nem néztem át az "online pénztárca" feltöltési módokat, de ha valaki röviden leírná, hogy esetleg paypal-t lehet-e használni valamelyiknél, meg egyéb ilyen apróságok amire figyeljek, annak örülnék.

Bocs, ha valamelyik kérdés butának tűnik, de nekem ez még új.

Előre is köszi a segítséget.

2014. nov. 19. 16:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!