Zene alól énekhang lehalkítása?
Figyelt kérdés
Tudom, otthoni körülmények közt nem lehet leszedni az ének sávot, de emlékszem régebben használtam egy programot, amivel egyszerűen tudtam halkítani (legalábbis a program azt írta hogy le fogja szedni a hangot, de nyilván csak nagyon elhalkította, lehetett még hallani, de a zene sokkal hangosabb lett nála)2014. nov. 18. 16:20
1/3 anonim válasza:
Sem otthon sem sehol máshol nem lehet egy már összekevert zene alól külön a sávokat leszedni, szóval nemhinném hogy bármilyen programmal te régebben tudtál ilyet csinálni akár kicsit is... ha csak a zenét akarsz leszedni egy számról akkor nézz utána hogy létezik-e karaoke verziója!
2/3 anonim válasza:
Szerencséd, hogy nem eltávolítani akarod hanem lehalkítani. Erre van egy winamp kiegészítő de valószínűleg Te is mint sokan mások, olyan "szer programot" mint a winamp :-) nem használtok így ez a megoldás se jöhet számításba.
Erre is rágooglezhatsz: Analogx Vocal Remover
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!