Mi annak a számnak a címe?
Mostanában megy a rádióban. Ezért valószínű mostani szám lehet, de nem vennék rá mérget. Egy LÁNY énekli!!!
És a szövegében elismétli egymás után kétszer, hogy "far away". Ennyit tudok róla, hogy a "far away"-benne van. De egyáltalán nem biztos, hogy ez a címe, sőt szinte biztos hogy nem ez a címe.
tehát nem ezek azok:
Alle Farben - She moves (far away)
Nickelback - far away
Faydee - far away
Mary Lambert - so far away
Marsha Ambrosius - far away
Direkt mindent kiírok, hogy ne legyen félreértés. De persze vannak, akik akkor is nem válasszal válaszolnak. Nem az volt a kérdésem, hogy "mi a kedvenc számotok"? Hanem egy konkrét számot kerestem. Bár tudom, hogy segítő szándékod volt, de kiemeltem a FAR AWAY-t. És a katy perry wide awakben egyetlen egy far away sincs a szövegben.
Az ilyen hülyeségeket kéne elkerülni az oldalon. HA VALAKI NEM TUDJA A VÁLASZT, AKKOR NE VÁLASZOLJON!
Persze én is hibás vagyok, megtaláltam a számot, orsszul hallottam. Nem "far away"-t, hanem "fire away"-t mond, és ez a David Guetta - Titanium. Én hallottam félre.
De akkor is:
HA OLYAN SZÁMOKAT KERESEK, AMIBEN BENNE VAN AZ A SZÖVEGRÉSZLET, HOGY "FAR AWAY", AKKOR OLYAN SZÁMOT KERESEK, AMIBEN BENNE VAN AZ, HOGY "FAR AWAY". ÉS NE KÜLDJÖN NEKEM SENKI VÁLASZKÉNT OLYAN SZÁMOT, AMIBEN NINCS BENNE A "FAR AWAY", MERT NEM AZT KERESEM.
ENNYI ERŐVEL A GYK-n LEVŐ egy KATEGÓRIÁBA TARTOZÓ ÖSSZES KÉRDÉSHEZ A TÉMÁN BELÜL BÁRMELYIK VÁLASZT ADHATNÁNK. NEM VÉLETLENÜL VAN A KÉRDÉS ALATT A MAGYARÁZÓ RÉSZ. AZ AZÉRT VAN, HOGY AZT ELOLVASVA ÉS FIGYELEMBE VÉVE VÁLASZOLJUNK. HA A VÁLASZT NEM TUDJUK (vagy nincs tippünk, mert e kérdésnél nincs egy jó válasz, több ilyen szám lehet), AKKOR NEM VÁLASZOLUNK!!!!!!!!
Bocsi, csak kicsit ingerült állapotban voltam :D
Csak tényleg már nagyon sokszor fordult elő velem, hogy nem a kérdésre válaszoltak. pl. az a kérdés, hogy: "írnátok kedven Stephen King horrorokat?"
és akkor ilyen válasz jön: "hát izééé, nemtom, nemnagyon szeretem a horrorokat, viszont a kedvenc filmem a Bakancslista. Bár nem horror de sztem nagyon kirány, nézd meg!!!!"
És ezektől őrülök meg.
Elismerem, tényleg a far away-t lehet wide awake-nek hallani, nem volt fer, és köszi a segítőszándékot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!