Line 6 Variax gitárt lehet élőben, koncerten is használni?
Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy nem csak otthoni stúdiózásra használnám, persze leggyakrabban arra, de élőben, koncerten is. De megállja a helyét színpadon is?2014. nov. 16. 19:33
2/5 anonim válasza:
Szerintem igazából semmire sem jó, tekintve, hogy (jobb kézzel) tompítani nem lehet vele normálisan.
3/5 anonim válasza:
Ha modellezéssel használod.
Amúgy igazából csak metálos-hard rockos stílusú kvintezésnél jelent hátrányt és azért vannak lehetőségek azon túl is.
4/5 anonim válasza:
A régebbi típusokban csak modellezés volt.
Oké, hogy főleg rock/metál vonalon van tompítás, de szerintem ez minden más stílusokban is fontos technika és igen ekéül szól.
Játszani jók ezek, meg mókás, meg tele van a net menő youtube videókkal, de soha senkit nem láttam még ilyen hangszerrel valós, komoly körülmények között.
Azt elismerem, ha ezt sikerülne valahogy megoldani (nem tudom lehet-e a piezo miatt egyáltalán), akkor valóban egy érdekes cucc lehetne, de ez így még elég gyenge.
5/5 anonim válasza:
Én egy évig használtam és szerintem nem annyira vészes. A tompítás probléma igazából csak erősen torzított power chord-oknál feltűnő, tisztán használva kevésbé zavaró, ráadásul olyankor azért nem annyira szokott domináns lenni ez a játékmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!