Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárosok! Melyik gitárt...

Gitárosok! Melyik gitárt válasszam?

Figyelt kérdés
Két gitár közül vacilálok, majdnem egy árban vannak. Epiphone Custom, hófehér, made in Korea, és egy Vintage Icon V100 Yellow Drop (Peter Green ), Wilkinson hangszedőkkel , hardverekkel. Sajnos kipróbálni nincs lehetőségem őket, mert külföldről érkeznének. Custom Ephit már teszteltem, nagyjából tudom, hogy mire számíthatok, viszont a vintage gitárt sajnos nem ismerem. Viszont csak jókat olvastam róla a neten. Szóval?

2014. nov. 16. 16:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Persze ez tény, hogy nem csak ortodox hangszerekkel lehet zenélni. Viszont az már nem mindegy mivel szólal meg autentikusan az adott zene. (Mivel felmerült Gary Moorem gondoltam ez is egy cél.)
2014. nov. 16. 23:43
 12/21 anonim ***** válasza:
*Egy AC/DC vagy GN'R is sz-rul szólna egy mai csúcsszuper Ibanezm vagy Casio MIDI gitárral.. egy tranyós cuccal megfejelbe
2014. nov. 16. 23:44
 13/21 anonim ***** válasza:

"A sound a kézben van."

Kétségtelenül sokat segít, ha ugyanaz a felszerelés, de nyilván egy kisebb keretből gazdálkodó hobbigitárosnak nem lehet ugyanolyan cucca, mint a profinak, aki a példaképe.

Tehát az adott körülmények közt szerintem sokkal többet számít az a végső eredmény szempontjából, mennyire jól játszik, mint az, hogy Vintage, Epiphone vagy Gibson gitárt használ-e...

2014. nov. 17. 00:02
 14/21 anonim ***** válasza:
Persze, kézben van. Így van, viszont (én legalább is) érdemes az árkategórián belül az eredetire legjobban hajazót választani. Pl. szerintem ebben az árfekvésben (+ haszáltan amihez hozzá lehet jutni) a Burny magasan a legjobb, kár is egy Vintage-el összehasonlítani.
2014. nov. 17. 14:49
 15/21 anonim ***** válasza:
Akkor már csak az kell, hogy mutass egyet, ami éppen eladó, jó állapotú és abban az árfekvésben van, mint a Vintage meg az Epi. :)
2014. nov. 17. 16:18
 16/21 anonim ***** válasza:
Első oldalon linkeltem :))
2014. nov. 17. 16:56
 17/21 anonim ***** válasza:

[link]

A vintage amazon.com -os ára alapján, itthon nem találtam emg kimondottan ezt a V100-ast.

2014. nov. 17. 16:57
 18/21 anonim ***** válasza:

Megy az majd följebb is. Az ilyenek inkább a 600 dollár magasságában mennek el...

Ez meg ráadásul csak UK szállítás.

2014. nov. 17. 17:16
 19/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk igen, felmenni fel fog, ha csak nincs szerencséje az embernek. A szállítást viszont sok eladóval le lehet zsírozni, csak jó beszélőke kell. :D
2014. nov. 17. 17:46
 20/21 anonim ***** válasza:
*láttam már pofátlanul alacsony áron lejáró hangszereket. Csak általában pont akkor nincs pénzem:)
2014. nov. 17. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!