Mennyivel ad többet a 2014. 04.11. -ei Edda nagykoncert, mint egy átlagos?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert egy átlagos Edda koncert árának a háromszorosa az ottani jegy ár. Értem, hogy 40 éves jubileum, meg nagy koncert, meg minden, de miért ilyen sok? Ennyivel jobb? 3-4 órás a koncert? Vagy nem értem tényleg. Egy átlagos koncertért 3500 ft-t szoktak elkérni, ellenben itt az ülőhelyek vannak 11-12 ezer forint körül. Aki tudja, vagy esetleg volt már náluk ilyen nagy koncerten, kérem írja meg, hogy megéri-e. Nagyon szeretem az együttest. Magyarok közül az egyik kedvencem, de nem tudom, hogy megérné e ennyi pénzért.2014. nov. 16. 14:06
1/4 anonim válasza:
A dátum már rég elmúlt, sajnálom.
3/4 A kérdező kommentje:
elnézést, 2015-öt akartam írni. 2015.04.11.-ről van szó. és ilyen hülye válaszok nem érdekelnek, mint amit a második válaszoló írt.
2014. nov. 17. 11:35
4/4 anonim válasza:
Pedig ez lesz a program...én szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!