Mi a szám címe?
2014. nov. 15. 20:11
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, és? Band of Horses? Te hülye vagy? Szerinted ez a szám úgy néz ki, mint egy Band of Horses szám? Biztos nem olvastam el a leírást... -.-"
2014. nov. 16. 15:49
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
Jóóóó, már megtaláltam amúgy. De a fene sem gondolta volna, hogy ez eredetileg egy Band of Horses szám. Belehallgattam tegnap este egy csomó számukba, és hát nem volt hasonlóság. Fene sem gondolta volna, hogy remix.
2014. nov. 16. 17:42
6/9 anonim válasza:
Hát lehet, hogy a fene az nem gondolta volna, de azért te gondolhattál volna arra, hogy utána nézz. Nekem kb 3 percbe telt megtalálni, és belinkelni.
7/9 anonim válasza:
Nem, egyszerűbb leugatni a segíteni akarót.
8/9 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy ugatni? Hol segítettél te nekem? Flegma megjegyzést tettél, amire nyomtam egy negatívat, ennyi történt. A segítség az lett volna, ha belinkeled a számot, szóval kotródj!
2014. nov. 16. 20:36
9/9 anonim válasza:
Segített. Tanácsolta, hogy olvasd el a leírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!