Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek is unalmas és túl...

Szerintetek is unalmas és túl hosszú a Queen Bohemian Rapsody című száma?

Figyelt kérdés
Szerintem 3 perc elég lett volna belőle, a rádiókban se szoktak 6 perces zenéket játszani. Meg szerintem ez nem olyan jó száma az együttesnek, elég szétszórt és kaotikus.
2014. nov. 15. 13:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
*számot
2014. nov. 20. 18:13
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a kérdés jogos, mert a kérdező nem azt kérdezte, hogy "Miért írta a Queen ezt a dalt?". Az olyan kérdések tényleg baromságok, hogy valami miért van. Ő arra volt kíváncsi, hogy más is érzi-e így, mint ő. Nyilván maga körül azt hallja, hogy mindenki dicséri. Irreálisan felhúztad magad.
2014. nov. 20. 23:08
 13/23 anonim ***** válasza:
87%
Ha megkérdezi, hogy éreze valaki így, szintén értelmetlen, mert biztos van olyan, aki igen. És természetesen olyan is, ami nem. A kajás dolgot meg még mindig édemes figyelembe venni.
2014. nov. 21. 12:28
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nyilván van, akinek nem tetszik, de néha az ember, ha valamiből elege van, szívesen hallana őt megtámogató véleményt. Szerintem ez olyan emberi dolog.
2014. nov. 21. 20:57
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Elege van a számból. Oké. Senki nem mondta, hogy hallgassa. Ráadásul nem is ezt folyik állandóan a rádiókból/tévéből/"netből"/emberek szájából, szóval nem is értem miért van elege...
2014. nov. 22. 12:01
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tényleg sok helyről folyik, pl. minden idióta X faktoros versenyző megpróbálja elénekelni, pedig rohadt nehéz. És kb. minden híres ember is megpróbálja. Legutóbb Pink-koncerten hallottam.
2014. nov. 22. 19:35
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy sokan ezt választják, de azért nem mondanám, hogy mindenhonnan ez folyik. Na a One Direction, meg Justin Bieber az folyik mindenhonnan.
2014. nov. 22. 19:42
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, lehet, hogy nem hallgatok mai adókat, de én például sosem hallottam még Justin Bieber- sem one Direction-számot, ha nem én direkt kerestem rá, hogy megnézzem, mi is ez. A 1D-től csak 1 dalt tudok mondani, de az eredetileg nem az övék.
2014. nov. 23. 13:33
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Internetes oldalak + állandóan erről folyik a beszélgetés a környezetemben.

Amúgyis:

A "a csapból is ez folyik" kifejezés inkább azokra vonatkozik, akik felkapott sztárok, értéktelen zenét csinálnak, és csak divatból hallgatják őket.

Ez a Queen-ről nem mondható el.

2014. nov. 24. 18:42
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem igaz, mármint szerintem nem csak rossz dolgokra használjuk, hogy a csapból is folyik. Leonardo DiCaprio is folyik a csapból manapság, de nincs vele bajom.

És nem tudom, hány éves vagy, de az én korosztályomnak szóló netes oldalakon/magazinokban, illetve a körülöttem folyó beszélgetésekben nincs szó Justin Bieberről.

2014. nov. 26. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!