A mutálás alatti éneklés tönkreteheti a hangszálakat?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és már 12 éves korom óta mutálok és szerintem még most sem fejeztem be.. ezalatt a 4 év alatt rengetegszer énekeltem és jó párszor túlerőltettem a hangom.. mennyi lehet az esélye h tönkretettem? és ha igen akkor létezik valamilyen gyógymód?2014. nov. 14. 15:50
1/2 Zenon válasza:
A tiszta éneklés egyáltalán nem. A mutálás nem azt jelenti,hogy sérülékenyebb a hangod, hanem a hangszínekben bekövetkező változás. A hörgés talán lehet rossz befolyásoló tényező. Pihentetni kell a hangszálakat.
2/2 anonim válasza:
Én például most kezdtem el mutálni és az eddigi ének hangom teljesen elveszett. hamisak a hangok hirtelen leugrik a hangom nem tudok kiénekelni egyes hangokat pl nem jön egyáltalán hang
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!