Basszus, nem értem, miért lehet normálisan leírni:
Milyen gyártmány?
Milyen típus?
Mit csavargatsz? (Különben ha elkezdted ennyi tudással a nyakpálcát csavargatni, akkor alighanem több kárt csináltál, mint amennyi előtte volt).
Azt nem értem, hogy te miért nem érted, hogy a ferde és a görbe az két különböző fogalom.
Valamint azt, hogy ha valamit kérdezel, miért nem érted meg, hogy MINDEN információt célszerű megadni a hangszerről és a hibáról, ha valami valóban hasznos választ akarsz kapni.
Még mindig ott tartunk, hogy egy márkanevet tudunk csak, de több tucat lehetséges modell van...
Különben meg mindegy, csinálj, amit akarsz.
Jó, hogy eldöntötted. Mivel a kérdésben ferdét írtál.
A típus pedig azért nem árt, mert nem minden gitáron van ugyanott a nyakpálca állítása.
Nem Aktív Gitárnak van baja, hanem neked.
Azt se tudod mi kérdeztél, te viccmester :D
Amúgy meg mi az, hogy arra görbül, amerre alapból is, csak jobban??
Alapból miért kéne görbülnie?
"Altípust nemtudok. De azt sem értem az minek."
Keress nekem a google-el fender gitárhoz pickup, potméter és kapcsoló bekötést.
Nagyon egyszerű, megmondom a kulcsszavakat is.
fender, pickup, layout schematic, pickup switch, volume, tone pot layout, wiring.
Na, akkor most ha belinkelsz nekem egy olyat, ami nem jó az enyémhez, tökön rúgod magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!