Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi az az éneklés?

Mi az az éneklés?

Figyelt kérdés
Sokat, kutatok az interneten ebbe a témában hogy mi is az az éneklés, mit is kell pontosan csinálni h tiszta hangom legyen. Mindenhol, keress énektanárt, de nekem, se pénzem, se időm, és a közelben sincsen énektanár..valamilyen alaphangom van, szoktam helyeken fellépni mulatos zenével, de néha úgy érzem h erőtlen, gyámoltalan, és ez mind a kedvemtől függ. Van ez a cd-ről énekes tanulás, a cd neve a hangképzés. Állitolag mindent megtanítanak benne, de nagyon soknak találom az árát, és még kritikátsem mondott rola senkisem, és arra lennék kiváncsi h valaki tud-e segíteni nekem abba, hogy helyes légzés, akkor ne legyen gyámoltalan hangom, mindig jol tudjak énekelni, bárhol bármikor, megtudjam mutatni hogy milyen hangom van. 1 éve kezdtem iszonyuan sokat fejlödtem magamtol ezért hiszem hogy internetről is megtudok tanulni, vagyis tudom magam fejleszteni.. Szal ezekre lennék kiváncsi, ez megoldhato hogy ezt mind megtanuljam netről?
2014. nov. 10. 21:25
 1/2 JackDavis ***** válasza:
Bármit meglehet tanulni egyedül is csak rengeteg gyakorlás és idő kell hozzá, bár általában akinek van hozzá tehetsége annak könnyebben megy.Szinte mindenki úgy kezdi hogy saját hallásából tanul vagy sokat foglalkozik a témával ami érdekli ,legyen az éneklés ,tánc vagy bármi más. Szóval meglehet csak sok munka árán. Az énekléshez annyit tudnék hozzászólni, hogy előszőr szerintem gyakorolj be pár számot egyedül ,amíg úgy nem érzed hogy ez máshol is jól menne .Egy idő után amikor nem okoz majd gondot,hogy mindig jól és tisztán énekelj sokkal jobban fogsz énekelni más dalokat is amit nem is gyakoroltál . A megfelelő levegővételekre is ráfogsz érezni.Illetve ha valahol előadsz valamit, amennyire tudom fontos hogy előkészítsd a hangodat( pl: skálázás ),úgy már jobban tudod kiadni azokat a bizonyos hangokat és nem hangzik majd gyámoltalannak. De a legfontosabb : GYAKOROLNI !GYAKOROLNI! GYAKOROLNI ! :)
2014. nov. 10. 23:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
2014. nov. 11. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!