Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Zene szerkesztés/készítés....

Zene szerkesztés/készítés. Ötletek?

Figyelt kérdés

Ismeretek olyan programot, amivel lehet zenét keverni, vagdosni és mikrofonnal felvett kis darabokat is beszúrni?

Van az úgynevezett "Khaos Pad" http://www.youtube.com/watch?v=2XryzjprNqE

Itt Beardyman felveszi a hangjátját, majd azt keveri, torzítja, meg hasonlók...

Na valami ilyesmi érdekelne, csak számítógépes programban, mert a Khaos Pad egy kicsit drága. Vagy 100.000 Forint...

2010. jan. 26. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
midomi
2010. jan. 26. 19:52
 2/8 Thurston ***** válasza:

A Kaos Pad csak akkor jó, ha mellé van rendes szoftveres vagy hardveres keverőpultod és szintetizátorod, mivel az csak effekt. Rendes szintetizátort és keverőprogramot szoftveresen is csak ennél jóvla drágábban szerzhetsz. Hozzájuthatsz warez útján FL Studio-hoz, vagy Ableton Live-hoz (ezeke ajánlom), de amiért fizetsz, az nem is maga a program, hanem a rengeteg hangszer meg effekt, amit meg kell venni hozzá. És azokat nem fogod ingyen megszerzeni sehogyan sem.

Talán még mindig olcsóbban jössz ki, ha maradsz a vas cuccoknál. (Tehát hardware szintik, keverés és effektezés.)

2010. jan. 26. 19:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Engem nem igazán a zenei része érdekelne, hanem hogy beatboxot(szájdob) tudjak rögzíteni, vagdosni, összeilleszteni... Tehát csak egy szoftver érdekelne és nem a hardweres háttérsegítségek.
2010. jan. 26. 19:57
 4/8 Thurston ***** válasza:

Most abszolút nem tudom miről bezsélsz. Mint mondtam, olcsóbb, ha hardware-esen oldod meg azt is. Nem tudom mit nem értessz. Hiszen egy rendes DAW program (amiket felsoroltam), amivel rögzathetsz, vághatsz és effektezhetsz bőven drágább lenne, mintha vennél egy mikrofot meg egy Kaoss Pad-et. (Han em értenéd, amiel a zenei részét csinálja, ugyanazzal csinálja az ének felvételét, effektezését és vágását.)

De mivel láthatóan amúgy abszolút nincs fogalmad ezekről a dolgokról, ha meg is szerzel néhány ilyen programot/cuccot, akkor is jó pár évet kell tanulnod, mire ilyen könnyedén fog menni a dolog, mint a srácnak a videóban.

2010. jan. 26. 20:03
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi az infókat :)

Kipróbálom azt a 2 progit, amit ajánlottál...

2010. jan. 26. 20:08
 6/8 Thurston ***** válasza:
Demót végülis tudsz letölteni, de azokhoz általában nincsenek se normális effektek, és nem is tudsz menteni. De azért otthoni szórakozáshoz megfelelhetnek szerintem.
2010. jan. 26. 20:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Egyenlőre úgyis csak az lesz. Majd meglátom mi sül ki belőle ;D
2010. jan. 26. 20:12
 8/8 anonim válasza:
Fruity loops, warez útján hozzájuthatsz mint előttem már írták. Ha egyenként veszed fel az effektek ezzel a progival utána nagyon egyszerűen szerkesztheted.
2010. jan. 31. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!